Skip to main content

Maïsdoolhoven aanleggen

Ben je zelf enthousiast geworden en wil je een maïsdoolhof aanleggen?

aanleg maisdoolhof met gps Dat kan! Iedereen kan met enige uitleg een maïsdoolhof realiseren, maar om er een leuk doolhof van te maken en een attractie waar voldoende bezoekers op af komen, komt er meer bij kijken.

Het ontwerp moet in de eerste plaats voldoende uitdaging bieden en passen bij het terrein. Vanaf 1 ha. kun je een leuk maïsdoolhof maken, waar bezoekers een half uur kunnen verdwalen. Maar om ze langer vertier te bieden, moeten er andere attracties, doolhoven, spellen en vermaak bij komen. En uiteraard raadsels, puzzels en opdrachten in de maïsdoolhof; afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën.

Denk ook aan de reclame, want een mooi doolhof zonder bezoekers is niet wat je wil; eventueel een eigen website, borden, folders, flyers, artikelen in de plaatselijke kranten e.d. Vergeet ook niet de gemeente te raadplegen als het gaat om (tijdelijke) vergunningen!

 

Doolhovenier.nl ondersteunt en begeleidt 

Doolhovenier.nl is een groot aantal jaren actief in ontwerpen van (maïs)doolhoven. We helpen de exploitant vanaf het eerste idee, met het invullen van het terrein, de planning, het ontwerp en uitzetten van de doolhof. Verder bedenken we aanvullende spellen, puzzels, opdrachten, en extra doolhoven. Want om de bezoeker te binden en de verblijfsduur te vergroten, moet je meer bieden dan 1 maïsdoolhof!

We bedenken graag creatieve concepten en vinden nieuwe soorten en uitvoeringen van doolhoven uit. Daarnaast houden we ons bezig met schrijven van teksten, persberichten en folders, het complete reclamepakket en eventueel ook de website-ontwikkeling en onderhoud.

Kortom: doolhovenier.nl heeft ruime ervaring op dit gebied en je kunt bij ons  terecht voor een complete aanpak voor het succesvol realiseren van een maïsdoolhof, een labyrint of doolhof op een willekeurig terrein, een compleet doolhof-park of andere innovatieve doolhofideeën.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van gerealiseerde maïsdoolhoven en andere attracties, puzzels en doolhoven van Doolhovenier.nl.

 

Ook benieuwd wat Doolhovenier.nl voor je kan betekenen ? 

Voor meer informatie over de activiteiten en diensten van Doolhovenier.nl:

- kijk op onze website www.doolhovenier.nl

- of neem contact op via: info@doolhovenier.nl

- of bel: 06 51 85 91 14.


Let op: je kunt bij ons geen informatie krijgen over de vermelde maïsdoolhoven.
Neem daarvoor contact op met de exploitant van het betreffende doolhof/attractie. Voorbeelden van het werk van Doolhovenier.nl


Maisdoolhof Secret Adventure opdrachten in doolhof
voorbeeld reclame-uitingen Struisvogeldoolhof Didam
Hoppie's dooltuinen pallet-doolhof
palendoolhof Maisdoolhof Schijndel
balkendoolpad doolhof-panelen
strobalendoolhof wegwijsbord
dool-speelkleed maisdoolhof Kasterlee - Belgie